Side 1 af 1

Så fik jeg tagel fotos

: lør 3. maj 2008 22:34
af Jensmc
Så må resten vises en anden gang.
///
jensmc

Re: Så fik jeg tagel fotos

: lør 3. maj 2008 22:45
af FS1originalen
Savle savle :lol: :lol: :lol:
Men er jeg helt galt på den hvis jeg tror det bare er en lille del af samlingen du viser her...

Og forresten: Hedder det velkommen hjem nu :?:

Erik

Re: Så fik jeg tagel fotos

: lør 3. maj 2008 22:54
af Kim B S
Hej Jensmc.
Det er vel nok en pragtful samling du har, og ret lækkert med 3 stk. som er med nummerplader. Jeg mangler desvære kørekort til motorcykkel, ellers kunne jeg godt tænke mig, at få min indregistreret. Men det bliver jo dyrt, når man først skal have kortet, Så det bliver vidst ikke til noget. :lol: :roll: :wink:
Hilsen Kim.

Re: Så fik jeg tagel fotos

: lør 3. maj 2008 23:05
af Jensmc
Det med kørekortet kan selvfølgelig blive lidt dyrt, MEN det er politiets bøde samt tab af evt. originale tuningsdele bestemt også. Registreringsafgiften er ca. 1000,- kr./stk. Til gengæld er forsikringspræmien ved GF-veteran kun ca. 350,-kr/stk. Så prøv at regne lidt på det. Og så kan du køre i fred for politiet. Lige på nær når de vil se, hvad f..... der er du kører på.
///
jensmc

Re: Så fik jeg tagel fotos

: lør 3. maj 2008 23:07
af Yamaha FS1 50SS
Hej jens

er helt sikker på at de står på en forkert adresse :mrgreen: de ser godt ud fin samling 8) 8)

Re: Så fik jeg tagel fotos

: lør 3. maj 2008 23:24
af Morten - Webmaster
Det ser jo godt ud Jens, Jeg kunne også godt tænke mig at registrere min 1969 når den tid kommer, indsug/karb/udstødning er nemlig ikke begrænset og det er helt nyt. Jeg har bare samme problem med det manglende pap... og så tænker jeg også lidt på at den pludselig SKAL køre ude blandt bilerne hvor den måske i virkeligheden har godt i underkanten af acceleration til at følge med / accelere væk fra en farlig situation. Hvad er dine erfaringer her ? går ud fra at du også har en rigtig mc når du nu har pappet.

Re: Så fik jeg tagel fotos

: lør 3. maj 2008 23:34
af Kim B S
Hej Jensmc.
Det kan du selvfølgelig have ret i. Jeg slap ret biligt i mine unge dage. da kunne mine Yamahaer køre noget stærkere end den jeg har i dag. da blev jeg stoppet to gange, hvor det kostede 400kr. første gang, og 600kr. anden gang, og begge gange mistede jeg kun en insugningsplade. Så heldig kan man nok ikke blive ved med at være. Så den jeg har nu køre kun lige godt 40km/t, (plumben sidder stadig i sit hul). Så kan det vel ikke gå helt galt. :roll: :wink:
Hilsen Kim.

Re: Så fik jeg tagel fotos

: lør 3. maj 2008 23:39
af Jensmc
Hej Morten B
Hvis man læser trafikken, er det helt sikkert mindre farligt end de der knallert45, der fiser rundt.
Jeg har da kørt på motorvej, men det er trods alt en for stor mundfuld.
///
jensmc :wink:

Re: Så fik jeg tagel fotos

: lør 3. maj 2008 23:43
af Morten - Webmaster
Ja, lidt sund fornuft og fremsynethed redder meget.... det er sgu også halvfarligt at køre på dobbeltrettet cykelsti i den "forkerte" retning.... vi bremser ALTID meget ned... folk er simpelthen superegoister i deres biler idag, de ser ikke en skid.... hvis vi ikke bremsede meget ned havde vi været ved at blive kørt ned af biler minst 3 gange siden i sommers.

Når det så er sagt, så HADER jeg de der 16 årige scooterfjæs med hjelmen sidende helt oppe i panden eller hjemme i skuret farende med 80 km/t i den forkerte side og ud foran alt der bevæger sig.... sådan kørte jeg sgu ikke da jeg var 16... JA jeg kørte for stærkt, men jeg overholdt færdselsloven på alle andre punkter :twisted: Sådan da.....

Re: Så fik jeg tagel fotos

: søn 4. maj 2008 09:07
af martin p
Morten B skrev: Når det så er sagt, så HADER jeg de der 16 årige scooterfjæs med hjelmen sidende helt oppe i panden eller hjemme i skuret farende med 80 km/t i den forkerte side og ud foran alt der bevæger sig.... sådan kørte jeg sgu ikke da jeg var 16... JA jeg kørte for stærkt, men jeg overholdt færdselsloven på alle andre punkter :twisted: Sådan da.....

kan kun give dig ret... hvad skal hjelmen deroppe istedet for at side på sin plads??