Retningslinier for brugen af sektionen

Køb, salg og bytte af hele knallerter.
Besvar
Brugeravatar
12V
Moderator
Indlæg: 3487
Tilmeldt: ons 24. mar 2010 01:01
Kontakt:

Retningslinier for brugen af sektionen

Indlæg af 12V »

Start din annonce med et godt emne, fortæl os om du søger eller sælger en vare, hvilken knallert og model.

F.eks.:
Søger Puch Maxi

Vi anbefaler at skrive en pris, hvor varen befinder sig og billeder.

Salg foregår ved at der enten sættes en fast pris som varen rent faktisk sælges for eller der laves bud som SKAL være via alm indlæg i tråden og ikke private beskeder. Der sættes ved oprettelse af emne et sluttidspunkt som skal overholdes. Mindstebud kan naturligvis fastsættes.

Hvis man skriver "Auktionen løber til fredag d. 22/3 kl. 20" så er sidste bud kl 19.59 og hvis det lander kl. 20.00 er det for sent da det reelt kan være kl 20.00.59

Dette for at der ikke skal opstå misforståelser som kan gå ud over sælger / køber.

Ved betaling for købte dele via bankoverførsel er det normalt at bankerne først laver pengeoverførsler til andre banker (f.eks mellem Nordea & danske bank) dagen efter, og at der derfor kan gå 2-3 dage før sælger registrerer beløbet og derefter sender varen til køber. Køber må påregne at en sælger ikke sender varen før han har modtaget beløbet. Man kan naturligvis lave andre aftaler, og dette er kun ment som en retningslinie hvis man ikke aftaler andet.

Ved evt. udveksling af personlige oplysninger som tlf, adresse m.m. må det kraftigt tilrådes at benytte PB (personlige beskeder)

Knallertforum.dk har ingen ansvar for dele der er byttet eller solgt her igennem.

Dele byttet eller solgt herigennem er købt som beset hvis ikke andet er aftalt.

For en god ordens skyld :

Det er ikke tilladt at kommentere på de bud som en køber evt bliver bedt om at komme med til en mulig sælger. Hvis man vil komme med et bedre tilbud til den søgende, så henvend dig til den søgende i en privat besked eller lign.

Vi vil alle gerne have en god og fair pris for vores ting, men når en mulig sælger ikke selv sætter en pris, men beder om at bud, så skal køber have lov til MÅSKE at gøre en god handel. Også selvom andre måske mener at det er for billigt. Hvis du mener at en søgende bevidst er ved at "narre" en rigtig godbid fra en mulig uvidende sælger til en alt for lav pris, så kan du henvende dig privat til den mulige sælger og gøre ham opmærksom på det.

Det er jo meningen at vi alle skal kunne gøre gode og fornuftige handeler uden at nogen skal føle sig snydt eller ført bag lyset.

Admin forbeholder sig retten til at låse / slette tråde der ikke respekterer disse simple regler !

Emner slettes efter 365 dage uden aktivitet! Du skal ikke bekymre dig om at ændre emne titel til "må slettes", bare husk at skrive et indlæg når handlen er afsluttet.
Besvar

Tilbage til "Køb og salg af knallerter"