Side 1 af 1

Endnu en 78 dx special

: man 14. feb 2011 08:41
af hybber
Hej igen!

Nu jeg er igang, skal i da også lige se min anden DX Special. Den er bygget over de sidste 4-5 år med meget laaaange pauser.

Den er en "kopi" af den stil jeg kørte på for 15-17 år siden, total drengerøv, men masser af chrom og poleret alu. Det hvide stel vil mange sikkert ikke synes om, men sådan var det altså på den sidste jeg havde som stor knejt dengang, basta :teeth2

Den er også solgt, man kunne ane den på de billeder jeg havde sat i annoncen på den turkis dx´er (se anden tråd i "mine kørende"), så når folk ringede på den turkis og fik og vide den var væk, ville de vide hvad den anden var de kunne ane på billedet. Der var en der ville gi en pris som jeg var tilfreds med, så den røg afsted samme weekend som den anden. Havde brugt lidt penge på annoncen, der var over 1000 der nåede ind og se den på den uge den nåede at være til salg, imponerende syns jeg!

Men men men, jeg har masser af stumper i værkstedet, og er også kommet til at købe et nyt projekt ind, der skal jo gerne stå noget i kælderen her i den blæsende kolde tid! Der kommer jo nok en tråd med projektet når jeg får hul på det!

Tak til Morten Web for hjælpen med det sidste el, det virkede fint da batteriet blev ladet op. :bravo

Jesper

Re: Endnu en 78 dx special

: tirs 15. feb 2011 00:21
af Thomas P.
Jamen hold da op. Nu rykker det derude :-)

Re: Endnu en 78 dx special

: tirs 15. feb 2011 09:27
af hybber
Hej Thomas!

Ja, der sker lidt når man har tiden til det igen, og ikke skal bruge alt sin tid og ikke mindst penge på (faste) kvindfolk!

Som min gamle kloge far altid har sagt: Damer og gamle biler er den nemmeste måde at spendere sine penge på,,,,,hvor har han dog ret!

Men jeg har allerede gang i et nyt projekt, så vi kan komme ud og spise en is til sommer! Billeder kommer snart!

Jesper