Side 1 af 1

Præsentation - i gang igen :-)

: fre 14. sep 2012 23:31
af NIcolaj a
hej knallertforum! hvor er jeg utrolig glad for at komme herind til jer :(y)

Jeg hedder Nicolaj og kommer fra det mørke jylland, jeg er uddannet mekaniker, og arbejder pt med skibe på et værft. - jeg er 23 år og mistede desværre interessen for knallerter som 18 årig da biler og damer tog over :offtopic ..

Dengang gik jeg meget op i knallerter, jeg renoverede flere af dem, bla en jeg smider billeder op af om ikke så længe. - her for en uge siden så jeg nogle gamle billeder på min computer og kom helt i tanke om hvor meget jeg savner at rode med knallerter, jeg sad og tænkte over hvad jeg egentlig havde gjort af alle de maskiner, tog så ud i mine forældres garage som ikke er blevet brugt lige siden (derfor rodet :shock: ) og så det enhver knallertelsker ville se.. helt nede bagved kunne jeg skimte noget blåt, og ganskevist ja - det var en gammel yamaha!!! :rocks

Den trænger ganskevist til en kærlig hånd... - har glemt alt om dem så håber at kunne finde en masse hjælp herinde :-)

Billede

Billede

Billede

Nu er den støvet frem.. så skal der ryddes op og i gang :-) - fandt også en gamel fz50 jeg havde været i gang med.. den har stået ude, så vil se om jeg kan få liv i den engang :-)

Re: Præsentation - i gang igen :-)

: fre 14. sep 2012 23:49
af NIcolaj a
Jeg renoverede denne skønhed for en 7 år siden :-)

Re: Præsentation - i gang igen :-)

: fre 14. sep 2012 23:54
af Kim B S
Hej Nikolaj.
Velkommen på forum. :D Ellers et rigtig fint Yamaha-projekt. Den kan i hvert fald sagtens blive rigtig lækker. :(y) Også en rigtig flot Suzuki du har lavet for flere år tilbage. :bravo
Hilsen Kim.

Re: Præsentation - i gang igen :-)

: lør 15. sep 2012 00:04
af NIcolaj a
Mange tak kim :-) skal lige have styr på forummet herinde :-)

Ja er sikker på at den bliver fin :-) skal på stort indkøb at originale dele på yamahafs1.dk, har altid drømt om en fin yamaha :-)

- ja den var lidt speciel, byggede yamaha speedometer og omdrejningstæller over på dem, og fik det med dages besvær til at virke, desværre står den rusten og grim i dag pga manglende interesse :sad så projekter er der nok af :-)