Side 1 af 1

Snavs i tanken på en Yamaha Sting.

: man 13. jan 2014 13:19
af Nabo Jan
To gange er jeg løbet tør på min Sting, dvs. kun delvist for der var stadig benzin i tanken, dog kunne det ikke komme ud af reserve studsen.
Tanken er ikke så nem at have med at gøre som en alm. løs tanke, men renses skulle den så jeg prøvede med en storm-P løsning :lol:

Tanken på en Sting er i stelrøret ligesom Puch Maxi og Sachs Monark feks. men på en Yamaha Sting er der åbning i begge ender af røret, tank påfyldning og et ånderør i modsatte ende!
Jeg tog et stykke 10mm kobberrør (blødt) og rundede det en smule så det kunne komme ned fra ånderørs siden og ned til bunden... ved tank påfyldningen proppede jeg trykluft håndtaget i med en klud om...Når jeg så trykkede luft i virker kobberrøret som en omvendt støvsuger så jeg kunne få skidtet op fra bunden :tuba

Jeg har nu kørt 15km på reservetanken uden problemer, så jeg håber at jeg har fået det hele op, der var en del slam, rust stykker og sten plus at benzinen var plumret rød!

Re: Snavs i tanken på en Yamaha Sting.

: man 13. jan 2014 13:44
af kreidlerhansen
:bravo

Re: Snavs i tanken på en Yamaha Sting.

: man 13. jan 2014 14:06
af Guess who
Flot arbejde Jan!!

Husk det er ikke alle der har de evner og er kreative nok til og klare sådan et lille problem - og så er det i stedet bare en forbandet møgknallert i deres øjne!!

Tillykke med der er lykkedes.

Mvh
Benny

Re: Snavs i tanken på en Yamaha Sting.

: man 13. jan 2014 14:09
af Nabo Jan
Tak.
Så håber jeg at der er passage næste gang at den skal over på reserve, ellers må den have en tur mere :)