Side 1 af 1

Værkstedskalender 2017

: tirs 1. nov 2016 20:29
af CrazyCatman
Nå... jeg har fået til opgave at finde værkstedskalenderen til veteranbilklubben, og jeg spurgte om det skulle være "biler eller bryster - eller begge? - Og der blev svaret "bryster eller begge"...

Så nu har jeg brug for lidt hjælp - der er jo en del håndværkere her på forum; har I nogle leverandører der leverer kalendre ved bestilling? Gerne noget der lugter lidt hen af værksted (så babes med værktøj, biler, MC, osv)? Jeg kan sagtens finde bare bryster - men syntes at det er lidt svære at finde hvor der så er lidt mekanik på. Så hvis nu der er nogen der kunne hjælpe her ville det jo være fantatisk.

Alternativt må det jo ende med at det bare bliver brysterne - dem skal nok nok finde ;)

Re: Værkstedskalender 2017

: ons 2. nov 2016 07:40
af Twinsport
Hej

Du laver den da bare selv. Som russerejer kommer du før eller siden til det hersens tyske forum, hvor vi i årevis har samlet på billeder af tøser på motorcykler:

http://www.ural-dnepr.net/wbb3/index.php?page=Thread&threadID=23315&pageNo=1

Der er 114 sider at tage af, så bare stjæl med arme og ben :D

Der er lidt for enhver smag, så mon ikke du kan finde noget?

/Steen

Re: Værkstedskalender 2017

: ons 2. nov 2016 09:46
af CrazyCatman
Jeg har haft overvejet at skulle lave én selv, men det er, så vidt jeg husker, ret peberet, og det er desværre nok ikke noget jeg får refunderet. Men det kan være at jeg skulle se på det.

... Jeg havde faktisk overvejet at jeg i løbet af næste år skulle se om jeg kunne arrangere nogle fotosessions nede i klubbens værksted - med nogle unge kvinder og medlemmernes biler, vores powertools, osv - men det bliver nok først 2018 - og kun hvis jeg finder modeller nok ;)
Men jeg bør lave en kalender til arbejdet - den kommer jeg nok til at vise frem senere ;)