Side 1 af 1

Video på forum?

: ons 27. jul 2016 22:31
af togm
Hvordan får man video ind?

Re: 1976 vej racer

: tors 28. jul 2016 07:29
af claus olieklud
hej du... det kan man desværre ikke, hvis man kunne ville jeg og mange andre uploade masser af skrigende motorer & bagdæk der laver striber i gruset, men muligheden er ikke tilstede - eneste mulighed er at bruge you tube, men desværre kan hele verden se det, ikke kun en lukket gruppe som knallertforum... øv bøv

hilsen olieklud

Re: 1976 vej racer

: tors 28. jul 2016 10:39
af 12V
Vi har ikke plads til at lagre videoer på denne side.

Brug en side som Youtube eller lign. Videoen kan indstilles til privat, så er det kun os med linket der kan se den. Den bliver ikke søgbar for alle andre på youtube.

F.eks. denne video jeg skød til en Kreidler gut: https://www.youtube.com/watch?v=TRc1Awnfgpc - nu kan i se videoen, men den findes ikke på youtube ved at søge "Kreidler RMC Neiman".

Alt det kræver er en google konto, så kan man uploade videoer.

Re: 1976 vej racer

: tors 28. jul 2016 21:00
af knallert
ja smid videoen på din you tube side...start filmen..og tryk ( højreklik) kopier. din films adresse..sluk youtube
..og nu har du lagret adressen på klippet..på din pc..
...og gå ind og skriv et indlæg...og tryk "sæt ind"..så springer det gemte adresse ind i et direkte link i tråden...du skal bare huske at det skal være helt offentligt tilgængeligt på din uou konto..ellers er vi blokeret...vi glæder os,,,,

Re: 1976 vej racer

: tors 28. jul 2016 22:03
af claus olieklud
ja ja da - jeg syntes Carsten skriver en ting og lars noget andet ??? for mit vedkommende har jeg aldrig prøvet at uploade noget til you tube, jeg ved ikke hvordan man gør eller om man kan slette det igen, jeg vil nødig være fanget i space til evig tid imod min vilje.
hmm - igen min særhed... gad vide hvad det ville koste at købe plads på forum ? jeg vil godt give et tilskud.
vi kunne så fordeles således kun betalende brugere kunne bruge exklusiv fordelene ? altså enten premium eller guld bruger af knallertforum.

hilsen olieklud

Re: 1976 vej racer

: tors 28. jul 2016 22:10
af juhl-drengen
Jeg holder med Carsten i denne her, det er muligt at oprette videoerne således man SKAL have linket for at kunne se det, jeg har ligeledes nogle sange fra kunstnere som du ikke finder på youtube, men som jeg kan gå ind og høre fordi jeg har linkene :).

Re: 1976 vej racer

: fre 29. jul 2016 07:37
af claus olieklud
hej igen... ved godt tråden har taget en drejning ift det handler om en vej racer fra 1976, og det er delvis min skyld, måske vi kunne få slettet eller flyttet de sidste dages off topic.

jeg slutter her med et par kommentarer.

hvor får you tube alt deres plads fra ? hvorfor skulle you tube tillade visning kun er mulig via et link ? kan man stjæle et link og misbruge det således det ikke kun er den person som har uploadet videoen der bestemmer hvor det skal vises ? ingen gør noget gratis, hvem betaler for you tube ? helt sikkert det har noget med reklame at gøre, men hvorfor skulle you tube så tillade at en bruger tager lagerplads, men ikke vil tillade offentlig visning ?

hilsen olieklud

Re: Video på forum?

: fre 29. jul 2016 09:35
af 12V
Video kameraer og moderne telefoner optager i meget høj opløsning og næsten uden nogen form for komprimering, en kort video fylder hurtigt flere 100 MB. Video delings sider har en masse værktøjer til at komprimere og spare plads. Vi har gjort os umage at få billede upload funktionen til at virke, og samtidig spare på pladsen. Ét minuts video fylder så meget som 200-300 billeder her på siden. Jeg tror det er bedst at overlade video lagring til nogen der har forstand på det, hvis man tør :)

Google/Youtube lever på reklamer, det kan f.eks. være en XX sekunders reklamefilm inden en video starter, også hvis det er en privat delt video. Du kan slette videoen til enhver tid. Youtube har forskellige ophavs regler man kan aktivere for ens video, de går højt op i brugernes immaterialret.

Hvis nogen ser dit private youtube link her på siden, kan de kopiere den og dele med andre. En video upload her på siden, beskyttet af en kode, er ikke mere sikker. Den kan brugerne downloade/stjæle og uploade hvor de vil.

Re: Video på forum?

: fre 29. jul 2016 23:50
af claus olieklud
hej igen... først vil jeg sige at jeg er meget tilfreds med som knallertforum fungerer, det er rigtig godt man direkte kan uploade billeder.
også meget tilfredsstillende som Carsten (12v) håndterer tingene, du spotter alt både godt og skidt.

ang. video ser jeg også et problem hvis folk uploadede videoer af enhver detalje ifm fx et spørgsmål - i det tilfælde måtte der være en tidsbegrænsning og automatisk sletning... i øvrigt en begrænsning for den enkelte bruger således man fx samlet højst kunne havde 5 min samlet video pr bruger, har man brugt pladsen og vil vise noget nyt må man så slette noget gammelt.

nu har vi levet uden video i så mange år, så mon ikke det fortsat går, dog kunne det være intressant at høre om der er mulighed for extra lagerplads, samt en maskine der komprimerer, således man kunne uploade video på samme vilkår som nu med billeder.

jeg tror bestemt godt vi kunne lave en indsamling af penge - det er også snart lang tid siden sidste indsamling.

hilsen olieklud

Re: Video på forum?

: lør 30. jul 2016 07:59
af kreidlerhansen
Det koster kontekst at fjerne informationer fra et emne. Om det er indlæg/fotos/videoklip kan komme ud på ét.

Youtube er voldsomt kommerciel, men strukturen fungerer egentlig ret godt ift. blinkende bannere, forsinkede pop-ups etc.

Et webhotel byder som regel på den bedste sikkerhed, hastighed og stabilitet ift. kostprisen. Det er også en nemmere løsning at administrere, fordi man ikke skal holde øje med andet end indholdet på serveren. Alene hardware-indkøb, ditto opsyn og vedligehold samt opdæmning af hackerangreb kan være en relativt omstændig affære. Der skal heller ikke vanvittigt meget video-trafik til, før de gængse "fair use-grænser" overskrides.

Jeg kan godt se idéen. Det er altid fedt at se den slags dukke op, fordi det skildrer engagement, glæde og lyst til at forbedre på det vi har adgang til. :D

Re: Video på forum?

: lør 30. jul 2016 11:56
af 12V
Alternativ kan man bruge wetransfer.com eller Dropbox og Google Fotos. De sidstnævnte har begge en online afspiller, så man ikke skal bøvle med at downloade en fil og afspille lokalt.
Der er nogle begrænsninger på pladsen hvis man bruger en gratis udgave. Google tilbyder dog ubegrænset plads hvis man kan "nøjes" med fullhd 1080p. Dvs 4K video nedskaleres.