Side 1 af 1

yamaha i komfirmations gave

: man 18. apr 2016 20:40
af knallert
min knægt niels peter og hans makker noa...fik hver en Yamaha ..de er ikke helt gamle nok..men en lille tur blev det til..jeg har faktisk ikke set dem siden billed blev taget..så de er nok flere 100 km væk

Re: yamaha i komfirmations gave

: tirs 19. apr 2016 06:08
af claus olieklud
hejsa... det er nok verdens bedste gave at få - ikke guld & kontanter kan erstatte en Yamaha 4 gear.
tja vi andre kørte jo også lidt på knallert før vi fik kørekort så jeg syntes ikke det er så slemt.

hilsen olieklud

Re: yamaha i komfirmations gave

: tirs 19. apr 2016 09:32
af 12V
Jeg var vidst heller ikke fyldt 16 da jeg blev konfirmeret og kørte rundt på et lig af en Kreidler RMC.

Tillykke med knægten, fed gave du har lavet til ham! Er de kommet hjem igen? :)

Re: yamaha i komfirmations gave

: tirs 19. apr 2016 20:41
af knallert
han kom hjem lidt før midnat.
..jeg havde lavet den puch vz til ham. den er jo solid og driftsikker i regn og sne..men så fik makkeren en fs1...så byttede vi..jeg fik puch"en..og lømlerne har så hver en fs1..den gule(tidl min er en 76)..(.noa"s guld) er en 78 dx..de er ikke helt orginale..men køre godt..

.via handlen var der et læs reservedele
der var 3 stel 6 tanke 2 bagsvingere 6 hjul 5 motore..osv osv..så skal have solgt ud i delene..bla en mitshibishi ankerplade..må være en tidelig..eller 75...men jeg skal lige dukomentere delene..og lave en salgs tråd..tror der kan bygges en knallert eller 2 af delene...men det bliver for dyrt i smådele..så slagter det hele i stumper...der er ingen gamle type hjul..kun k1 og dx hjul forgafler..og 20 cylendre..bla en forcromet..lidt sjovt

Re: yamaha i komfirmations gave

: tirs 19. apr 2016 23:26
af claus olieklud
hej igen... jeg kan forstå at det er Yamaha fs1 dele du skriver om lars - er et at stellene et fejlfrit dx stel ? er baggaflerne originale ?

altid spændende med dele tilsalg - forstår godt din holdning med at det bliver for dyrt at opbygge en ny Yamaha, det er alle tingene tilsammen som koster, det render let op i 10000 kr inden man for set sig om... ophug er vejen frem, især med de kurser der er på brugte Yamaha stumper.

hilsen olieklud

Re: yamaha i komfirmations gave

: ons 20. apr 2016 15:18
af knallert
alle dele er fs1.
.men der er vist ikke nogen dx forgaffel. så om der er et dx stel er et tilfælde der er.1 ny type stel ..med stort hul bag i..78 eller 2 gear stel...og 2 gammel type stel. jeg skal lige have slebet numrene frem..2 bagsvinger..en god og en lidt ringe .
.vi kan tjekke delene til træf. stellene er 76 og 78 og et 2 gear...
.jeg tager kun sliddele fra..til de 2 fs1 bøller
..resten går i salg..efter aftale..men jeg gider ikke face book salg...så alle får chancen herinde først..det er ikke rent guld men der er nogle brugbare dele..