Side 1 af 1

Minigraver kendskab

: fre 4. mar 2016 17:59
af Jensmc
Er der nogen, der kender til sådant et uhyre?
Jeg har kigget på sådan een.
Motoren er ret ny med 14Hhk. Den ene cylinder til en fod er utæt, men rep. sæt medfølger.
Der er ekstra 30cm bred skovl. Derudover trækstang til transport på krogen af en bil.
Må man trække denne maskine? Der er trekant til 30km/t.
Hvad mon sådan en sag kan koste?
Har hørt den igang, og den kører fint. Den kan kun køre frem og tilbage. Ikke dreje, men det kan skovlen jo hjælpe med til. Sædet ved jeg ikke lige, om er med.
Kom med inputs, tak.

Re: Minigraver kendskab

: lør 5. mar 2016 19:24
af knallert
jeg ville ikke begynde på sådan en.
.de kan ikke flytte sten..grave i ler..kun løst jord sand..de kan købes for ca 20,000 nye(lidt mindre)..lån en rendegraver..eller lej en (af mig)...så er du sikker på at opgaverne kan løses..en rendegraver har konverder..og kan skubbe en masse jord..den står fast..så den kan brække sten og hård jord op..det kan de små legetøj maskiner ikke...og slet ikke læsse op i en vogn..eller flytte jord...eller grave sideforskudt..hvis du skal støbe grund/grave kloak..de kan ikke rigtig de ting man gerne vil...så den kommer til at stå og rådne op..
hvis de virkede var der nok solgt en milion af dem....det er der så ikke...

Re: Minigraver kendskab

: lør 5. mar 2016 20:58
af Jensmc
Han forlanger 8000 kr.
Det mener du så, er lidt for dyrt?

Re: Minigraver kendskab

: lør 5. mar 2016 22:15
af knallert
nej jeg ville ikke eje den selv om jeg fik den gratis.

..den står rusten og grøn af mug..fordi den ikke duer.
..en maskine som ikke kan bevage sig ..til gravearbejde er håbløs. du skal placere gravemaskinen presist så gravearmen har perfekt bevægelse f eks ind langs med en mur..eller et træ..det kan man kun med hjul eller kæde.jeg har haft min egen gravemaskine i 12 år..og kørt læssemaskiner gummiged teleskoblæsser truck..hele mit liv...den der duer ikke..lad være at spilde dine penge..er bare mit råd..ikke andet...en lille minigraver koster fra 40,000 og opaf..en med jernkæde ikke gummi..og godt slidt..kan du finde til 38,000...de kan grave lidt..men ofte er motoren næsten færdig..eller med gummikæde er de ofte helt opslidt

jeg gav 22,000 for min rendegraver..satte truck gafler på skovlen.(.de kan vippes bag ud)..så kan aflæsse lastbiler med paller på ladet..en stor fordel da jeg spare en g truck hvergang..og den kan køre i blødt terran med paller..har været ude mange gange og læsse af for folk..hvor gaffel truck s er kørt fast..jeg kan læsse jord/sand på lastbiler vogne..og rendegrave både søer og dræn og fundamenter..med 30 og 60 cm skovle..samt grave sne...alt sammen noget den 3 hjulede ikke kan.. sideforskydening af graveskovlen er et helt kapitel for sig selv..som jeg ikke vil komme ind på her..samt rakkevidde på armen..og tilbage trækkraften på armen..som gør alt forskellen på en velfungerende og en dårlig maskine..
det var mine indput...pas på du ikke vælter og bliver klemt flad..hvis du køber den..de er livsfarlige :hihi


her er en anden video..læg mærke til de har gravet op på forhånd..og lagt et jernrør i den rigtige dybte..så han bare skal trække skovlen ind..den glider på røret..nok ikke lige retvisende..med løst sand og glideskinne lagt i bunden af renden..men sådan sælges disse maskiner

Re: Minigraver kendskab

: søn 6. mar 2016 12:03
af Jensmc
Tak for dit input, Lars.
Jeg er sikker på, du ved, hvad du taler om.

Re: Minigraver kendskab

: søn 6. mar 2016 12:28
af Jensmc
Har ringet til sælger, og sagt, at jeg springer fra.
Tråd må slettes.
Tak for inputs.