Side 1 af 1

SÆBY / FREDERIKSHAVN SIGHT-SEEING TOUR 2012

: lør 1. sep 2012 21:42
af FOLVA
Vi var i dag samlet 11 maskiner til et suverænt godt tilrettelagt sæby løb.

Vi mødtes hos Benno kl 10.00 i ørtoft, og begyndte dagen med kaffe og rundstykker.

Da vi havde sludret over kaffen en times tid, startede en 70 km lang tur omkring sæby og frederikshavn kanten, vi kom bl.a. op i pikkerbakkerne hvor udsigten ud over kattegat er fænomonal.

Vejret holdt rigtigt godt hele dagen, tørt og med en hel del sol, og næsten ingen vind.

Benno' s kone ane-marie kørte følgevogn, men den blev der heldigvis ikke rigtig brug for.

På et af billederne taget ud over kattegat, kan man lige se at Stena Line er på vej til at ligge til i frederikshavns havn.

Hjemme hos Benno igen kl 15.00, stod der kaffe og 2 slags hjemmelavede frugttærter med creme fraice klar til os, og vi fik igen sludret en del om de gamle knallerter, det er jo vores primære fælles interesse.

Da jeg satte Honda' en på stald igen havde den trillet 153 km hjem på tælleren, med en driftsikerhed man ikke kunne klage på, og med en vurdering havde det vel kostet 2,5 - 3 lilter benzin, da den rundt regnet går 50 - 60 km literen.


Tak til Benno og Ane-Marie for en supergod dag, og med rigtig god forplejning og gæstfrihed. John og jeg fortrød ikke at vi var kørt hele den lange vej frem og tilbage på vores Honda CD 50 og Yamaha FS 1 DX, for vejret var bare med os hele vejen, og så er vi også fri for at læse af og på traileren hele 4 gange, og vi sparer jo også brændstof. :(y)