Thansen ledningsnet - intet lys ? :(

Her spørger du hvis du har elektriske problemer eller spørgsmål til det oprindelige & originale elektriske system på din Yamaha
Brugeravatar
Yamaha FS1 50SS
Super Knallert-Rocker
Indlæg: 2860
Tilmeldt: man 8. okt 2007 21:03
Kontakt:

Re: Thansen ledningsnet - intet lys ? :(

Indlægaf Yamaha FS1 50SS » søn 13. mar 2011 10:44

FS1originalen skrev:Jamen der er ingen grund til at begynde at måle Johnny... Det hele "blev rigtigt" da lyskontakten blev lavet :hihi

Erik



Nåe så misforstod jeg det bare ,,, :whew ,,, super Erik ,,, godt gået,,, så er der en glad ung mand på forum igen :bravo,,,,
A bad day in the Yamaha garage are better than a good day at work,,,,

besøg også vores hjemmeside,,,, http://www.dorte-johnny.dk/index.html ,,,,

Mennesker er de eneste levende væsner som er dumme nok til at opfinde ting ,,, som kan udryde alle mennesker på jorden ,,,,

,,,Hav en forsat god dag,,,

,,, Mvh Johnny S. ,,,

Brugeravatar
Ryholl
Stor knallert
Indlæg: 164
Tilmeldt: ons 9. dec 2009 20:09

Re: Thansen ledningsnet - intet lys ? :(

Indlægaf Ryholl » søn 13. mar 2011 13:56

Yamaha FS1 50SS skrev:
FS1originalen skrev:Jamen der er ingen grund til at begynde at måle Johnny... Det hele "blev rigtigt" da lyskontakten blev lavet :hihi

Erik



godt gået,,, så er der en glad ung mand på forum igen :bravo,,,,


hehe :D det er korrekt :hihi
16 år, kæmpe fan af fs1'en
Blå Puch Maxi
Atv 200cc solgt :(
Yamaha fs1 1978 "projekt airbrush" under renovation
Rød Mobylette, vil ikke starte :(
Thumpstar road ripper 50cc, EU45knallert
Xmotos 2010
Mange reservedele haves spørg hvis du mangler noget :D http://scootergalleri.dk/alb_vis.aspx?albumid=66584
Højglanspolerer også
Mvh Ryholl

Brugeravatar
strynboen
Knallert Mester
Indlæg: 7467
Tilmeldt: tors 10. jan 2008 17:50

Re: Thansen ledningsnet - intet lys ? :(

Indlægaf strynboen » søn 13. mar 2011 14:12

ja strømmen løber tit sine egne veje..især hvis stel forbindelser er dårlige..så løber det baglænds rundt.men den tager altid den letteste vej...vi har nogle gange nogle jævnstrøms motore på arbejde..som gnister..men når man poler dem nord nord..køre de perfekt...vi ved bare ikke hvorfor..
rigtige mænd har mange knallerter,,og mc"er..og traktore....

sendt fra min dora senil telefon...nu fra langeland..men hedder stadig strynboen

Brugeravatar
Poul-Erik A.
Super Knallert-Rocker
Indlæg: 1965
Tilmeldt: søn 21. okt 2007 10:20

Re: Thansen ledningsnet - intet lys ? :(

Indlægaf Poul-Erik A. » søn 13. mar 2011 16:27

strynboen skrev:ja strømmen løber tit sine egne veje..især hvis stel forbindelser er dårlige..så løber det baglænds rundt.men den tager altid den letteste vej...vi har nogle gange nogle jævnstrøms motore på arbejde..som gnister..men når man poler dem nord nord..køre de perfekt...vi ved bare ikke hvorfor..

Kan det ikke være børsterne, der står forkert så ? Kan du forresten huske teorien om Dahlander-viklinger, som ved omkobling er 2 hastigheds ?
M.v.h. Poul-Erik A. "Selv det ringeste værktøj & instrumenter er bedre end slet ingen..."

Yamaha FS1 K SS 1974 (eftermont. autolube)
Yamaha FS1 K SS 1974 (een ejer)
Yamaha FS1 DX 1977 (JT1 drejeventil + autolube + forsøgstun)
Yamaha FS1 K 1978 (Solgt)

VW Polo 6N 1997, der mangler friskt karosseri...

Puch Maxi K 1976 (overtaget fra sønnike)

BFC Stafette 1954 (under restaurering)

BM Terrier 425 1956 (4 cyl. benzintraktor)
Deutz D30 1960 (2 cyl. dieseltraktor)

Brugeravatar
strynboen
Knallert Mester
Indlæg: 7467
Tilmeldt: tors 10. jan 2008 17:50

Re: Thansen ledningsnet - intet lys ? :(

Indlægaf strynboen » man 14. mar 2011 11:05

ja vi laver den jævnligt..det er en kombineret metode at lægge spolerne,, i modsætning til adskildte viklinger til 2 hastigheder
men kan ikke koble den uden et diagram..er mest i montagen..men prøver at vikle hvis der er tid i overskud..det er ret spændene..men tager håbløst tid når man ikke er erfaren
rigtige mænd har mange knallerter,,og mc"er..og traktore....

sendt fra min dora senil telefon...nu fra langeland..men hedder stadig strynboen

Brugeravatar
strynboen
Knallert Mester
Indlæg: 7467
Tilmeldt: tors 10. jan 2008 17:50

Re: Thansen ledningsnet - intet lys ? :(

Indlægaf strynboen » man 14. mar 2011 11:06

strynboen skrev:ja vi laver den jævnligt..det er en kombineret metode at bruge spolerne,, i modsætning til adskildte viklinger til 2 hastigheder
men kan ikke koble den uden et diagram..er mest i montagen..men prøver at vikle hvis der er tid i overskud..det er ret spændene..men tager håbløst tid når man ikke er erfaren
rigtige mænd har mange knallerter,,og mc"er..og traktore....

sendt fra min dora senil telefon...nu fra langeland..men hedder stadig strynboen


Tilbage til "Elektriske problemer & spørgsmål"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 7 gæster