Tændings Problem

Her spørger du hvis du har elektriske problemer eller spørgsmål til det oprindelige & originale elektriske system på din Yamaha
mikkelbruun
Helt ny i flokken
Indlæg: 7
Tilmeldt: lør 15. jan 2011 17:34

Tændings Problem

Indlægaf mikkelbruun » ons 23. feb 2011 10:28

Har et spørgsmål ;) min 4 gear starter på 1 eller 2 huk når den er kold men så snart den er blevet lidt varm og jeg så slukker den og vil starte den med det samme igen kan jeg ikke starte den ? hvad kan problemet være ?
Måske min kondensator der er stået af eller tændspolen måske ?

Brugeravatar
Dewil
Knallert Mester
Indlæg: 3915
Tilmeldt: lør 29. maj 2010 20:42

Re: Tændings Problem

Indlægaf Dewil » ons 23. feb 2011 10:32

Når du nu koldstarter uden problemer, kan du så køre lige så langt du lyster? Problemet kommer først når du vil starte med varm motor?
Johannes (detaljetosse) CPR & NEMID VALIDERET

FS1 DX 78 * nummermatch * nøglematch * fuld historie * FS1 DX 78 * nummermatch * nøglematch * fuld historie * FS1 DX 76 * nummermatch * nøglematch * Chienne * FS1 K1 72 * årgangsmatch * Under opbygning

Billede

mikkelbruun
Helt ny i flokken
Indlæg: 7
Tilmeldt: lør 15. jan 2011 17:34

Re: Tændings Problem

Indlægaf mikkelbruun » ons 23. feb 2011 10:41

Når der først er gang i den så kører den bare. Ja problemet opstår når jeg skal starte den varme motor.

mikkelbruun
Helt ny i flokken
Indlæg: 7
Tilmeldt: lør 15. jan 2011 17:34

Re: Tændings Problem

Indlægaf mikkelbruun » ons 23. feb 2011 10:57

Har du en idé til hvad pokker problemet er ? ;)

Brugeravatar
Dewil
Knallert Mester
Indlæg: 3915
Tilmeldt: lør 29. maj 2010 20:42

Re: Tændings Problem

Indlægaf Dewil » ons 23. feb 2011 12:44

Jeg tvivler på at det er tænding der gør det, snarere karburatorfejl....
Johannes (detaljetosse) CPR & NEMID VALIDERET

FS1 DX 78 * nummermatch * nøglematch * fuld historie * FS1 DX 78 * nummermatch * nøglematch * fuld historie * FS1 DX 76 * nummermatch * nøglematch * Chienne * FS1 K1 72 * årgangsmatch * Under opbygning

Billede

Brugeravatar
Yamaha FS1 50SS
Super Knallert-Rocker
Indlæg: 2861
Tilmeldt: man 8. okt 2007 21:03
Kontakt:

Re: Tændings Problem

Indlægaf Yamaha FS1 50SS » ons 23. feb 2011 13:04

Ja det lyder som en for mager blanding,,,

du kan evt flytte dysenålen et hak op og se om det hjælper

du kan sætte 1 dyse i som er et nr større

måske luftskruen er forlangt ude ca 1 1/4 omgang ud og finjustere der fra til den tager max omdrejninger,,, kommer den forlangt ind eller ud taber den omdrejninger,,, ved max omdrejninger skal den lige en lille bitte smule indad igen,,, så får den en smule fed blanding og det giver lidt trækkraft på bakkerne og du undgår den brænder hul i toppen af stemplet,,,, for mager en blanding udvikler meget varme,,,

hullerne i siden af stigerøret til dysen skal være rene alle sammen
A bad day in the Yamaha garage are better than a good day at work,,,,

besøg også vores hjemmeside,,,, http://www.dorte-johnny.dk/index.html ,,,,

Mennesker er de eneste levende væsner som er dumme nok til at opfinde ting ,,, som kan udryde alle mennesker på jorden ,,,,

,,,Hav en forsat god dag,,,

,,, Mvh Johnny S. ,,,

mikkelbruun
Helt ny i flokken
Indlæg: 7
Tilmeldt: lør 15. jan 2011 17:34

Re: Tændings Problem

Indlægaf mikkelbruun » ons 23. feb 2011 16:27

Okay, har også fået at vide det kan være menbranen. men jeg vil prøve at kigge på karburatoren.

Brugeravatar
strynboen
Knallert Mester
Indlæg: 7467
Tilmeldt: tors 10. jan 2008 17:50

Re: Tændings Problem

Indlægaf strynboen » ons 23. feb 2011 17:36

prøv at pille dækslet ind til svinghjulet af..så kan du se om den gnister i platinerne ,,når motoren køre..kondensatorene er nogle gange følsomme for varme..de virker ikke når de bliver varme...så begynder det at gniste derinde..det er et forsøg værd at se efter
rigtige mænd har mange knallerter,,og mc"er..og traktore....

sendt fra min dora senil telefon...nu fra langeland..men hedder stadig strynboen

mikkelbruun
Helt ny i flokken
Indlæg: 7
Tilmeldt: lør 15. jan 2011 17:34

Re: Tændings Problem

Indlægaf mikkelbruun » ons 23. feb 2011 19:02

Okay. det må jeg lige prøve ;)


Tilbage til "Elektriske problemer & spørgsmål"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster