Lys-problem!

Her spørger du hvis du har elektriske problemer eller spørgsmål til det oprindelige & originale elektriske system på din Yamaha
Oscar
Stor knallert
Indlæg: 147
Tilmeldt: lør 9. nov 2013 22:41

Lys-problem!

Indlægaf Oscar » ons 18. mar 2015 10:54

Hej. Jeg har et problem med lys på min fs1.

Det er en 2 gears tænding (født som 2gear), derfor har den kun en "lysledning" som er gul-rød/orange. Men der er jo både en gul og en grøn ledning til lyset på 4 gears nettet. Jeg har for noget tid siden så bare prøvet og sætte den ene lysledning på både grøn og gul. Jeg har så haft lys på knallerten, men meget ustabilt (kan selvfølgelig også skyldes andet). Min pære sprang så enten langt eller kort lys tråden, tror det var pga. jeg ikke havde batteri på da. Nå, men så satte jeg ny pære i efter jeg havde sat batteri på, men lyset virkede ikke..samtidig med dette, har jeg lavet lys i speedometeret, dette gjorde jeg ved at tage sådan en pærefatning fra en omdrejningstæller da jeg ikke har frigearslampe på. Jeg satte den ene ledning til blå ledning i lygtehus, og den anden forbandt jeg i en "dobbeltstelforbindelse" så forlys og speedolyset sas sammen på stel i den sorte ledning fra forlys. men forlyset vil bare ikke virke.. What to do? min far mener at det er styrkontaktens skyld, men den ser fin nok ud inden i, og den har fået noget oxide-clean flere gange..

-Tak.

Oscar
SCO 3 gear Super 73´
Yamaha FS1, 76'
Puch MS50 3 gear, 78' SOLG
Crosser 4 takt
Zhenhua Dax, 2014'

Brugeravatar
FS1originalen
Knallert Mester
Indlæg: 3898
Tilmeldt: tors 13. mar 2008 21:23

Re: Lys-problem!

Indlægaf FS1originalen » ons 18. mar 2015 20:28

Prøv lige at afmontere den instrumentlysledning du har sat til blå, og se om lyset så virker.
Hvis det virker tænker jeg i retning af en kortslutning i din instrumentlyssokkel.

Erik
Hellere ha styr på lortet end lort på styret!!!

Yamaha FS1. Grøn, 1975, original stand, urestaureret.
Yamaha FS1 K1. Gul, 1976, genopbygget fra ingenting.
Yamaha FS1. Mandarin orange, 1972, som original, genopbygget.
Yamaha FS1 Rød, 1978, som original, genopbygget.
Yamaha FT1, 1971. Diesella 1954. Honda Amigo 1970, Yamaha Passola.

Brugeravatar
strynboen
Knallert Mester
Indlæg: 7467
Tilmeldt: tors 10. jan 2008 17:50

Re: Lys-problem!

Indlægaf strynboen » tors 19. mar 2015 19:32

du kan ikke føde et batteri med et 2 gear system..den skal helst have det elektroniske styring den er født med,,så holder pærene også..(det er derfor den er der)
rigtige mænd har mange knallerter,,og mc"er..og traktore....

sendt fra min dora senil telefon...nu fra langeland..men hedder stadig strynboen


Tilbage til "Elektriske problemer & spørgsmål"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster