Knallert eller ej (Min mening)

Generel knallert diskussion på tværs af mærker, tips og tricks, spørgsmål, lakering, polering, forsikring og meget mere.
Anderz
Junior knallert
Indlæg: 71
Tilmeldt: fre 19. feb 2010 21:32
Kontakt:

Re: Knallert eller ej (Min mening)

Indlæg af Anderz » ons 1. aug 2012 01:24

Til Strynø

De svejsninger er orignale undtagen ved det øverste stød dæmper beslag ( det rør der går igenem stellet) som er skiftet da det var skævt. Man kunne slibe dem ned men det er ellers Japansk oprindelse og den har holdt siden 2/1970 så sådan er det. Hvis de ikke kunne holde eller var noget lort ville jeg havde fået det at vide så måske din opfattelse burde tages op til eftersyn?

Stellet har været igenem en hel del meget omhyggelig eftersyn for buler og lignende men jeg vil ikke gøre denne tråd mere off topic da jeg har mange billeder af processen. Hvor skulle de buler være?

Til topic

Der er intet i vejen med Samurai som jeg ser det.

Der er bare for mange andre muligheder samt det faktum at hvor mange penge har man til rådighed som 15-17 årig? Kan man lige smutte ind til en forhandler og købe en spritny?

Nej man må tage til takke med hvad man kan få og har råd til.

Brugeravatar
juhl-drengen
Knallert Mester
Indlæg: 3317
Tilmeldt: søn 11. mar 2012 00:13
Kontakt:

Re: Knallert eller ej (Min mening)

Indlæg af juhl-drengen » ons 1. aug 2012 02:10

ja men grunden til den er blevet en del populær blandt de 16. årige idag og desværre også en del fusk og dårlig renovation er at den er billig da efterspørglen er lav og udbuddet højt derfor er den en billig begynder knallert for en dreng uden for mange penge men gerne alligevel vil have en mini "motorcykel" :) faldt dog selv i forelskelse over det klassiske motorcykel look ved den :)
You can't buy
HAPPINESS
But you can buy
HORSE
POWER

And that's kind off
THE SAME THING

KTM: KICK TILL MONDAY

Brugeravatar
Kim B S
Knallert Mester
Indlæg: 5651
Tilmeldt: fre 25. jan 2008 21:33
Kontakt:

Re: Knallert eller ej (Min mening)

Indlæg af Kim B S » tors 2. aug 2012 15:59

Hej alle.
For mig er en gear-knallert fra halvfjerdser det eneste rigtige med en enkelt undtagelse. :(y)

Undtagelsen er Yamaha Passola, som er den mest vellykkede 80er knallert efter min mening, og absolut den eneste firser-knallert jeg vil have i min samling, til trods for de manglede gear.:(y)
Af den grund at jeg synes Passola`en er en meget charmerende lille scooter med lavt tyndepunkt, som derfor har helt suveræne køreenskaber og er meget let kørt, også i glat føre. :(y) Den er derfor også velegnet til nybegyndere og små lette personer, og er samtidig meget driftsikker.

Jeg har også prøvet at køre på mange nyere knallerter/scootere i gennem tiderne, så som flere PGO scootere, flere Aprilia scootere, flere Yamaha scootere, Peugeot Speedfight mm, foruden en 6 gears Derby Senda. Men ingen af dem siger mig noget særlig, selv om de fleste køre rigtig godt, er det bare ikke det samme, som at køre på det man havde i sine unge dage. :roll:

Derfor er det eneste rigtige for mig en Yamaha FS1 4 Gear, da det er den flotteste knallert som vi har kunnet købe i Danmark, i gennem tiderne efter min mening. Der ud over synes jeg da også at der findes mange andre fine halvfjerser-knallerter, og såmænd også tresser-knallerter. Men jeg er mest til det klassikske look som en Yamaha FS1 er en fin repræsentant for. :hihi
Hilsen Kim.
Kim B S.

Mine Køretøjer
Yamaha FS1 DX gul årg. 1976, med lidt ekstraudstyr og en del krom.
Yamaha FS1 K1 Special. 2 farvet årg. 1978. nummermatch. Projekt.
Yamaha FS1 SS. Grøn årg. 1973. Projekt som jeg samler dele til i øjeblikket.
Yamaha SA Passola. Gul Årg. 1980.
Yamaha SA Passola. Sort Årg. 1980.
VW Golf 2 1,8 GT. Årg. 1989. Dagligbil.

Besvar

Tilbage til "Knallertsnak"