el-Startsystem slipper ikke på Aprilia.

Knallerter fra Italien, Frankrig, Spanien, Portugal etc. Mærker som Fantic, Gilera, Motobecane, Casal, Piaggio etc.
Brugeravatar
Morten - Webmaster
Site Admin
Indlæg: 6592
Tilmeldt: tors 9. aug 2007 20:29
Kontakt:

el-Startsystem slipper ikke på Aprilia.

Indlægaf Morten - Webmaster » tors 9. jul 2009 20:43

Hej Venner.

Jeg er ved at hjælpe min far med at få lavet hans mere end 10 år gamle EU scooter en Aprilia med min minarelli motor på.

Vi startede med at få renset og smurt kickstarter systemet op, og nu virker den fint. Men når man starter på elstart kan man høre at det er ligesom startermotoren bliver trukket videre når den starter. Jeg har skilt det ad og fundet startkransen med envejs-lejet.

Mit spørgsmål er så, er envejslejet mon slidt i stykker, eller skal det blot renses og have noget syrefri olie og samles igen ? er det som at at tisse i bukserne eller vil det fungere ordentligt igen ?

Hvis jeg skal ud og købe nyt, hvor vil i så anbefale mig at handle det til en god pris.

Billeder herunder:
Vedhæftede filer
DSCN1122.JPG
DSCN1122.JPG (74.68 KiB) Vist 2017 gange
DSCN1123.JPG
DSCN1123.JPG (52.04 KiB) Vist 2017 gange
DSCN1124.JPG
DSCN1124.JPG (86.09 KiB) Vist 2017 gange
Morten - Webmaster.

Køreklare maskiner:
Yamaha FS1 SS K1 '72 5 gears MC. , Yamaha FS1 DX '76 - som original, Yamaha FS1 DX '78 - som original, Vespa gran luxe 177ccm '59- Urestaureret,
Projekter på lager:
Yamaha FS1 SS K1 '72 med drejeventil, Yamaha FS1 SS K1 '74, Yamaha FS1 SS K1 '75

stine
Stor knallert
Indlæg: 119
Tilmeldt: fre 4. apr 2008 20:10

Re: el-Startsystem slipper ikke på Aprilia.

Indlægaf stine » tors 9. jul 2009 21:10

Hej Morten
Prøv hos SGNC, de har originaldele til aprilia, og de er meget flinke hvis man ringer med mekaniske spørgsmål.

Mvh Stig.

Brugeravatar
Poul-Erik A.
Super Knallert-Rocker
Indlæg: 1968
Tilmeldt: søn 21. okt 2007 10:20

Re: el-Startsystem slipper ikke på Aprilia.

Indlægaf Poul-Erik A. » fre 10. jul 2009 16:17

Hej Morten.

Jeg har prøvet det samme med en Aprilla Rally, men den "slipper" dog efter ca. 1 sek., og årsagen kender jeg ikke :?: Det er ligesom lyden af slør/slidtage. :?
M.v.h. Poul-Erik A. "Selv det ringeste værktøj & instrumenter er bedre end slet ingen..."

Yamaha FS1 K SS 1974 (eftermont. autolube)
Yamaha FS1 K SS 1974 (een ejer)
Yamaha FS1 DX 1977 (JT1 drejeventil + autolube + forsøgstun)
Yamaha FS1 K 1978 (Solgt)

VW Polo 6N 1997, der mangler friskt karosseri...

Puch Maxi K 1976 (overtaget fra sønnike)

BFC Stafette 1954 (under restaurering)

BM Terrier 425 1956 (4 cyl. benzintraktor)
Deutz D30 1960 (2 cyl. dieseltraktor)

Brugeravatar
Morten - Webmaster
Site Admin
Indlæg: 6592
Tilmeldt: tors 9. aug 2007 20:29
Kontakt:

Re: el-Startsystem slipper ikke på Aprilia.

Indlægaf Morten - Webmaster » fre 10. jul 2009 20:10

den her slipper også nogle sekunder
Morten - Webmaster.

Køreklare maskiner:
Yamaha FS1 SS K1 '72 5 gears MC. , Yamaha FS1 DX '76 - som original, Yamaha FS1 DX '78 - som original, Vespa gran luxe 177ccm '59- Urestaureret,
Projekter på lager:
Yamaha FS1 SS K1 '72 med drejeventil, Yamaha FS1 SS K1 '74, Yamaha FS1 SS K1 '75


Tilbage til "Sydeuropa"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster

cron