Side 1 af 1

Helt grøn hvad knallert angår :-)

: fre 24. aug 2012 02:16
af Kriss
Halløj med jer.
Jeg er en gut på 31 jeg hedder Kristian og har altid haft stor interesse for scene teknik og har arbejdet med dette siden jeg var 12.
Men pga. en skulder skade har jeg måtte se realiteten i øjne at jeg ikke kan dette mere.
så nu har jeg bunker af tid og har i et par år godt kunne tænke mig en Velo jeg kunne gå at skrue lidt på, det er så blevet til virkelighed, men min krise i dette er jeg er helt grøn inden for området :-) jeg aner ikke et dyt om knallerter andet end hvad jeg har læst mig til og fået vist og fortalt, det er så også blevet til en del efterhånden, men sikkert vand i forhold til hvad jeg kan lære fra jer.
jeg håber at jeg med min uvidenhed kan blive en del klogere her inde ? og at i ikke bliver alt for trætte af de utal af spørgsmål jeg sikkert kommer med løbende :thunge

Re: Helt grøn hvad knallert angår :-)

: fre 24. aug 2012 08:20
af Kim B S
Hej Kristian.
Velkommen på forum. :D Du skal bare fyre løs med dine spørgsmål. :wink: Jeg er sikker på at der er folk her på forum, som sidder med den viden som du har behov for, og som vil sætte en ære i at svare dig så godt så muligt. :(y)
Hilsen Kim.

Re: Helt grøn hvad knallert angår :-)

: fre 24. aug 2012 17:09
af strynboen
hej ,,en velo er total kult..men lidt svære at få til at køre 35 kmt...der er dog magi i at køre så lydløst..og den motor spinder bare som mæt hankat...jeg har dog lige solgt min velo..en 3800...har bare for mange køretøjer...

Re: Helt grøn hvad knallert angår :-)

: fre 24. aug 2012 20:20
af Morten - Webmaster
Hej Kristian ! og velkommen til.

Det var dig jeg talte i telefon med den anden eftermiddag ikke ?